Manifest
Skrevet af inked d. 25. januar 2007 16:51:11
Hvem siger, alle gode historier er skrevet på papir? Hos inked.dk tror vi på, at enhver tatovering har en historie. Det er ud fra princippet om, at oplevelsen omkring det at blive tatoveret, ofte holder ligeså længe, og i nogle tilfælde længere end selve tatoveringen. Disse oplevelser indeholder historier, historier der kan glæde, underholde og inspirere andre hvis de bliver fortalt.
Udvidet nyhedstekst
Ligeledes har enhver tatovør en historie, enhver stilart har en historie og vi kunne blive ved. Målet med inked.dk er at lave et samlingsted for disse historier. Historierne skal komme via brugernes engagement, og derfor vil vi gerne opfordre alle brugere her på inked.dk, til at dele ud af deres historier, og man kan gøre det på den måde som man helst vil, mulighederne er mange, og husk at billeder siger mere end 1000 ord.

Der er mulighed for at skrive og foreslå artikler, foreslå billeder samt links til det offentlige rum her på inked.dk. Vil man hellere blot bruge sin profil, til at vise sine billeder og snakke med andre, så er man også velkommen til det. Her kan du fortælle din historie eller nyde at læse andres.

Slutteligt vil vi gerne sige velkommen, og håber at du vil benytte dig af det gratis tilbud om at blive bruger og nyde godt af dette site.

Mvh.
inked.dk